Nigore SL

Consultar
20/04/2023 España, Barcelona, Sant Vicenç de Montalt Port Balís, 24 86

Descripción

Restaurant…

EL RACÓ DEL NAVEGANT

Amb 24 anys d’experiència al món de l’hostaleria, la Rosa Nonell i la Mònica Oleart, mare i filla, són tot un referent de la gastronomia a la comarca del Maresme.

El Racó del Navegant va ser la seva primera aposta. Situat al Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres, durant l’estiu de 1993 aquest restaurant de cuina de mercat, peix fresc i ambient familiar va salpar per conquerir el paladar i el cor dels que fins el dia d’avui en són fidels clients.


Teléfono: 937 92 86 13
Móvil: 937 92 86 13
Servicios: Restaurant …

RACÓ 19
Conscients del valor que un entorn idíl·lic pot aportar a una experiència gastronòmica, la Rosa Nonell i la Mònica Oleart ubiquen el seu tercer restaurant en un paratge immillorable…el Club de Golf de Sant Vicenç de Montalt és, des de la tardor del 2017, la llar del tercer restaurant del Grup Racó.
I per què Racó 19, us preguntareu… La majoria dels camps de golf tenen 18 forats. El concepte de ‘forat 19’ es va crear popularment per anomenar el lloc on els golfistes conversen, es relaxen i gaudeixen d’un aperitiu o d’un àpat agradable quan acaben el partit. Així doncs, Racó 19 s’ha constituït com aquest lloc ideal tant pels qui juguen al golf com pels qui no.
Financia este artículo desde 0 al mes