M. Oliveras SL

Consultar
16/05/2023 España, Barcelona, Mataró Camí Del Mig, 69 Pol. Ind 70

Descripción

Maquinària per l’Alimentació i l’Hostaleria

EQUIPA EL TEU NEGOCI

A Oliveras treballem amb marques de qualitat i summament professionals. Dins de la nostra àmplia gamma de material per a restauració. Troba tot el que necessites per equipar el teu negoci de manera profesional.
La resta depèn de tu i el teu equip.


Teléfono: 937 90 17 14
Móvil: info@m-oliveras.com
Servicios: REPARACIÓ MAQUINÀRIA
Oliveras ofereix solucions ràpides i eficaces a les necessitats dels seus clients.

El nostre equip tècnic està preparat i format per al manteniment i reparació de la maquinària d’alimentació, hostaleria i pesatge industrial.


INSTAL·LACIÓ A MIDA
Realitzem Projectes d’Enginyeria i l’obra completa del seu local, amb el servei “clau en mà”, li lliurem el seu negoci muntat i a punt per a la seva obertura.

El nostre servei d’assistència tècnica s’encarrega de la instal·lació de maquinària d’alimentació i d’hostaleria, equips de fred industrial, mobiliari d’hostaleria, equips de rentat industrial, maquinària per a la preparació d’aliments i sistemes d’extracció de fums, oferint un servei integral, de forma totalment adequada a les seves necessitats i al millor preu.

Assegurem la fiabilitat dels nostres productes i la major rapidesa en la posada en marxa de les instal·lacions que realitzem. La nostra rapidesa i professionalitat no està renyida amb el bon tracte al client.


ASSESSORAMENT PERSONALITZAT
Els més de 40 anys d’experiència Oliveras ens permeten oferir un servei d’assessorament professional complet per a qualsevol negoci del sector de l’alimentació i de l’hostaleria.

Estudiem cada cas de forma personalitzada per a veure quina és la millor maquinària i productes que s’adapten al teu negoci.


PERSONAL QUALIFICAT
Disposem de personal altament qualificat i amb àmplia experiència en el sector de la reparació, instal·lació i manteniment de maquinària d’alimentació i d’hostaleria

Col·laborem tècnicament amb diferents fabricants com a suport tècnic i com a servei oficial de la marca.
Financia este artículo desde 0 al mes